Бъдещето в една снимка – Тесла електрически автовоз доставя Тесла електрически автомобили

Джером Гюлен, директор на автомобилното подразделение на Тесла, постна снимка на Тесла камиона (Tesla Semi), който превозва Тесла автомобили. Заглавието на поста му е “Перфектен ден за доставки”. Под това Джером има предвид устрема на Тесла да достави до крайни клиенти максимален брой електромобили преди края на първото тримесечие. Този стремеж го има почти всяко тримесечие, защото Тесла се опитват да имат минимален брой недоставени автомобили и да покажат по-добри финансови отчети. Резултата от това го виждаме в момента в Европа. Доставките на Тесла Модел 3 в Европа през февруари и март чупят всякакви рекорди.

Въпреки че автомобилите им са екологични чисти при използване, Тесла често са упреквани за това, че производството им и доставката им не са 100% чисти. Това може и да е вярно, но тази снимка показва, че Тесла се движат в правилна посока. Замяната на дизеловите камиони с Тесла изцяло електрически е една малка стъпка към правилното бъдеще.

Повече информация за характеристиките Тесла Semi може да намерите в статията ни за турнето на камиона в САЩ.

Източник: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6517810918104141824

One thought on “Бъдещето в една снимка – Тесла електрически автовоз доставя Тесла електрически автомобили

  • 31.03.2019 в 22:13
    Permalink

    Много съжалявам, че финансовите ми показатели трудно биха могли да стигнат в близко време размер, че да си купя такова удоволствие. С инвалидна пенсия и средно голям пчелин … това е само една мечта.

Коментарите са затворени.